вівторок, 22 листопада 2016 р.

Від Гідності - до Свободи

21 листопада  відзначається  День Гідності та Свободи. В рамках циклу заходів "Від Гідності до Свободи" в  районній бібліотеці для дорослих організовано та проведено:виставку - присвяту "Лицарі волі! Ви - Прометеї!",
 патріотичну годину "Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе повіки",
 віртуальну подорож "Єдина держава - єдиний народ".
В цей день в залі засідань міської ради відбулось урочисто  памятне зібрання " Від  Гідності до Свободи".
Перед початком  учасники заходу переглянули у фойє зали засідань відео про ці доленосні події, що було відзняте місцевими учасниками Євромайдану, ознайомилися зі світлинами учасників Революції Гідності, а також ознайомилися з матеріалами  книжково-ілюстративної  виставки  «Від Гідності – до Свободи», яку представили працівники районної бібліотеки для дорослих.
В залі засідань міської ради масово зібралися хмільничани, щоб згадати і вшанувати усіх, хто героїчно повстав проти сваволі, за гідне і вільне життя вийшов на Майдан Незалежності, за Європейську Україну.
 По завершенні зібрання усі поклали квіти до пам’ятного місця Героям Небесної Сотні, а також взяли участь у поминальній панахиді, яку звершив настоятель храму Святих Первоверховних апостолів Петра і Павла УПЦ Київського патріархату протоієрей Іван Пукас.

Немає коментарів:

Дописати коментар