вівторок, 15 травня 2012 р.

Сім’я- святиня людського духу


Міжнародний день сім'ї  - це свято, яке святкують всі. В Україні говорять: «Без сім’ї -  немає щастя на землі». Саме в сім’ї дитина робить свої найперші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові і добра, тут вчиться шанувати свій рід, свою землю, берегти пам’ять свого роду. Родина, сім’я – це найдорожче для кожної людини.
    Саме до цього свята працівники  Інтернет - центру провели віртуальну бесіду  на тему «Родина, як зірка єдина» під час якої намагалися донести до дітей те, що родина це не тільки рідні родичі, адже родина до родини – це народ. Ми українці -  народ, який складається з родин великих і малих, дружніх і працьовитих. Мамина пісня, батьківська хата, бабусина вишиванка, дідусева казка – все це наша родословна пам’ять, наші символи, наша історія. 

   Сім’я, родина і Батьківщина – це єдині поняття. Людина до глибокої старості пов’язана з тією сім’єю, з якої вона вийшла, і все життя пов’язана із землею, де вона народилася, зросла… Куди б не закинула її доля, вона завжди подумки з Батьківщиною. 
      
Бережімо наші сім'ї та родини, адже буде жити сім’я – буде жити й процвітати Україна!

Немає коментарів:

Дописати коментар