середа, 5 грудня 2012 р.

Харчування як важливий елемент здорового способу життя

В харчуванні сучасної людини існує дилема: з одного боку - необхідність обмежити кількість їжі для досягнення відповідністі між колорійністю раціону й енерговитратами, з іншого - необхідність розширення асортименту продуктів для ліквідації дефіциту мікронутрієнтів. Це складна проблема, проте в сучасних умовах вона може бути вирішена.
                        
        На засіданні групи здоро'вя " По здоро'вя - до Хмільника" бізнес - консультант компанії "Джерело здоров'я" О.В.Гнатківська розкрила тему "Функції їжі та чинники, що їх забезпечують" та ознайомила з новим класом продуктів - біологічно активними добавками, які за зовнішнім виглядом нагадують формокологічні препарати, ( відвари, екстрати, порошка) ,але за змістом і можливостями масового застосування відносяться до харчових продуктів.
           Для читачів, які цікавляться харчуванням як важливим елементом здорового способ життя Поліщук А.М. бібліотекар читального залу презентувала книжку Зубара Н.М. Основи фізіології та гігієни харчування. -К.: Центр учбової літератури, 2010.- 336с.
           В Інтернет- центрі пройшов Інтернет - урок "Як знайти інформацію".
                                                      

Немає коментарів:

Дописати коментар