четвер, 30 червня 2016 р.

Он-лайн консультування за допомогою Skype-зв’язку

30 червня в Інтернет – центрі Хмільницької районної бібліотеки для дорослих відбувся вебінар на тему «Надання безоплатної правової допомоги» з начальником відділом взаємодії із субєктами надання  безоплатної вторинної правової допомоги Василюк Оленою Григорівною, яка відповідала на запитання відвідувачів бібліотеки.
         За безоплатною правовою допомогою звернулись користувачі бібліотеки, яких хвилювали питання оформлення права власності на земельні ділянки учасникам АТО, питання пенсійного віку та трудового стажу, підстави для перерахунку пенсії, субсидії, для збільшення розміру аліментів на дитину,  визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування та інші.
           
«Надання безоплатної правової допомоги – це масштабний соціальний проект, який гарантує всім людям ефективний захист їх прав.
Особливої уваги з боку держави потребують внутрішньо переміщені особи. Це люди, які опинилися в скрутному становищі, які покинули свої домівки через анексію чи військові дії, але обрали Україну і переїхали жити на українську землю.
Громадяни пенсійного віку, інваліди, діти-інваліди та інші особи, які перебувають у складних життєвих обставинах, і зареєстровані як внутрішньо переміщені особи мають право отримати безоплатну правову допомогу. Окрім вичерпних правових консультацій та порад від фахівців Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, громадянам переселенцям за необхідності може бути призначений адвокат для складення процесуальних документів та представництва інтересів громадян в судах та перед іншими особами. Для громадян всі правові послуги є безкоштовними, роботу адвокатів оплачує держава.
Нагадаємо, що скористатися послугами Козятинського МЦ можуть жителі Літинського, Липовецького, Оратівського, Погребищенського, Козятинського, Калинівського та Хмільницького районів Вінницької області, а також жителі міста Козятин та міста Хмільник безпосередньо в місці розташування Центру, а також:
Під час проведення виїзних прийомів громадян (в місці свого проживання),
Під час он-лайн консультування за допомогою Skype-зв’язку за профілем: kozyatyn.legalaid (щовівторка з 10:00 до 12:00 год),
Шляхом направлення письмового звернення на поштову або електронну адресу МЦ: kozyatyn.vinnytsya@legalaid.gov.ua.
Козятинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: 22100, м. Козятин, пров. Кондрацького, 1А.
Час роботи: щоденно з понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00год.
Додаткову інформацію можна отримати за тел. (04342) 2-02-07; 2-00-17».

Немає коментарів:

Дописати коментар