четвер, 2 червня 2016 р.

Свято радості і дитячих посмішок #EULIB

   Найбільше щастя,
яке може трапитись у житті,
- це щасливе дитинство
Агаті Крісті
День захисту дітей припадає на перший день літа. Символічно – адже цього дня починаються літні канікули , і приємно, що в цей день бібліотеку заповнили радісні голоси та усмішки учнівської молоді із с.Уладівки Літинського району.
         Бібліотекарі  розповідали про  бібліотеку, як центр культури, освіти, інформації, історичної і краєзнавчої пам’яті; презентували бібліотеку як відкритий простір  пізнання, спілкування, творчості; ознайомили з відділами бібліотеки.
               
         Проведені ігри та розваги «Граємося – спілкуємося -  зближуємося» допомогли дітям розслабитися й відчути себе комфортно.
               
         Переглянули документальний фільм про права людини Docudays UA «Абетка».
           
Ознайомились з можливостями та  послугами Пункту Європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся…»,що діє у бібліотеці  за підтримки Європейського Союзу  «Еразмус+ (Жан Моне)».
                      
         До уваги відвідувачів були представлені виставка – інформація «Неповторний світ дитинства»,  перегляд літератури «Захист дитинства у цілому світі – це місія  честі, любові, добра»віртуальна  подорож  «Дитинство – казка, мов чарівна мить».
                         
         Захоплюючі та гарні враження залишилися у молоді після перегляду виставки місцевих художників в Арт галереї «Хмільник мистецький».
                   

Немає коментарів:

Дописати коментар