пʼятниця, 9 вересня 2016 р.

Спорт- це здоров’я

Спорт – невичерпне джерело життя, сили і краси. Спорт – це ціла наука, філософія, що не приймає ні алкоголю, ні тютюну.
День фізичної культури і спорту в нашій державі з року в рік прийнято святкувати в другу суботу вересня. Вперше це свято відзначали в 1994 році, після виходу відповідного президентського указу. В цей день вся країна згадує імена Івана Піддубного, Сергія Бубки, Олега Блохіна, Ігоря Беланова, Ірини Дерюгіної, Лариси Латиніної, Віталія та Володимира Кличків, Яни Клочкової, Андрія Шевченка та інших видатних спортсменів України всіх часів.
          До Дня фізичної культури і спорту  для молоді на абонементі для юнацтва представленакнижкова виставка «Краса спорту», яка розкаже не лише про відомих спортсменів, а й повідає  про славну історію спорту, різноманітні спортивні ігри світу, олімпійські змагання.
В Інтернет –центрі відбувся відео – урок «Значення фізкультури і спорту для життя людини»для  тих хто хоче займатися спортом, хто прагне стати кращим, сильнішим, здоровішим.
З 7 по 18 вересня у літніх Параолімпійських іграх у Ріо - де - Жанейро бере участь наша хмільничанка Мар'яна Шевчук. Тож побажаємо їй яскравих перемог.

Немає коментарів:

Дописати коментар