четвер, 17 грудня 2015 р.

Показ документального кіно «Любить мене, будь ласка»

17 грудня у читальній залі  Хмільницької районної бібліотеки  для дорослих  відбувся показ  документального кіно про права людини Міжнародного фестивалю Docudays UA переглядом представлено  фільм «Любить мене, будь ласка».
  У стрічці йдеться про безпрецедентний розстріл у центрі Москви адвоката Станіслава Маркелова та журналістки Анастасії Бабурової кілером-нацистом. Герої фільму – друзі й близькі Насті, її колеги, батьки. У стрічці використані справжні відеозаписи російських фашистів, а також музичні кліпи, розміщені на нацистських сайтах. Ці матеріали розкривають справжній масштаб неонацизму в сучасній Росії, де нині офіційно існують 144 зареєстровані організації, які налічують понад півмільйона активних членів;
Зав. відділом інформаційно - бібліотечного сервісу Олена Куцкір розповіла читачам бібліотеки про Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Було запропоновано замислитися над декількими питаннями,щодо назви фільму,  що таке дискримінація, тоталітарні режими, ксенофобія, свобода мирних зібрань, свобода слова та думки, право на життя.
Завдяки активності глядачів зустріч пройшла цікаво та жваво. Роботу кіноклубу Хмільницька районна бібліотека для дорослих продовжить вже у 2016 році.
До нових і цікавих зустрічей!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар