вівторок, 10 листопада 2015 р.

Тренінг для керівників кіноклубів Docudays UA в бібліотеках

"Зараз документальне кіно – це не просто фільми на телебаченні,
від яких стає нудно і хочеться перемкнути канал.
Воно змушує переживати, думати і пізнавати"
4- 5 листопада в м.Києві відбувся семінар для керівників цілої мережі нових кіноклубів ‪#‎DocudaysUA при бібліотеках програми Bibliomist,  направленого на сприяння активізації діалогу про права людини в українському суспільстві шляхом надання бібліотекам медіа-інструментів та методології для підвищення рівня поінформованості громадян України в галузі прав людини. 
                 
Валентина Потапова                                                                                     Генадій Кофман
(кординатор освітніх програм ЦПП)                                                        (програмний директор Docudays UA)
            
Тетяна Мала (pr-менеджер Docudays UA)
На семінарі була присутня Олена Куцкір зав. інформаційно- бібліотечним сервісом Хмільницької районної бібліотеки для дорослих.
             
До програми увійшли теми базового курсу з прав людини. Також йшлося про організацію і проведення заходів медіапросвіти з прав людини із використанням документальних фільмів фестивалю Docudays.UA. Учасники спробували розглянути і відпрацювати на практиці сценарій просвітницького заходу та проводили інтерактивні кіноперегляди фільмів Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.
    
 Відкриття кіноклубів Docudays UA на базі бібліотек – це чудова можливість додати ще одну сучасну послугу та залучити більше користувачів до бібліотек.

Немає коментарів:

Дописати коментар