середа, 16 вересня 2015 р.

Мої права - моя фортеця

Становлення в Україні демократичної правової держави потребує суттєвого підвищення правосвідомості кожного громадянина, його правової культури, активної громадянської позиції. Людина повинна знати, як потрібно діяти в тій чи іншій життєвій ситуації, регулювати поведінку і дії згідно з вимогами чинного законодавства.
В Інтернет – центрі відбулася правова інтернет година до міжнародного дня демократії «З історії правової демократії»Користувачі мають можливість безкоштовно скористатися послугами мережі Інтернет, що дає змогу оперативно вивчити і використати правову інформацію для своїх потреб.
На електронну адресу бібліотеки регулярно надходять друковані та електронні ресурси, видані українським урядом, комітетами Верховної Ради України. З цих матеріалів формуються тематичні добірки, складаються інформаційні списки надходжень, проводяться бібліографічні огляди інформаційних матеріалів, інформуються органи місцевого самоврядування, установи та організації району через електрону розсилку.
Інформаційно – консультативний центр «Право», що діє при  Хмільницькій районній бібліотеці для дорослих  поповнюється новими буклетами, які видано у рамках ініціативи «Посилення правових можливостей бідних верст населення», за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Програми розвитку ООН.  Серед відвідувачів бібліотеки такі консультації з різних правових питань користуються великим інтересом і попитом.   Дякуємо Хмільницькій громадській організації «Право» (В.Дорох) за подаровані видання правової тематики.
  До послуг читачів – офіційні, наукові, довідкові, науково – популярні видання, художня література. Заслуженим авторитетом користуються такі періодичні видання як: «Урядовий кур’єр», «Голос України», «Праця і зарплата», «Відомості Верховної Ради України», «Офіційний вісник України», «Офіційний вісник Президента України», «Право України», «Право і суспільство».

Немає коментарів:

Дописати коментар