пʼятниця, 5 червня 2015 р.

Незвичайні дебати як природу рятувати

Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища. Святкування цього Дня розраховане на те, щоб привнести загальнолюдський фактор у питання охорони навколишнього середовища; сприяти розумінню того, що основною рушійною силою зміни підходів до природоохоронних питань є громади.
Світ, в якому ми живемо, красивий і неповторний кращим і досконалішим мають робити його люди, котрі дістали у спадок від попередніх поколінь щедрі землі, повноводні річки, казкові гори та моря. Усвідомивши свою велич, владу над природою, людина водночас поставила себе в складне екологічне становище. Гостро постало питання: як забезпечити збереження природної рівноваги, щоб навколишнє середовище не виявилося з рештою ворожим для самої ж людини?
В Інтернет- центрі пройшов Інтернет – ліс подорож «Незвичайні дебати як природу рятувати». Завдяки проникливим кадрам глядачі відчули, яка природа прекрасна, але крихка, і як важливо її берегти, а також стали свідками того, як щедрості природи протиставлено руйнівну діяльність людини.
 
Запрошуємо всіх бажаючих до перегляду.

Немає коментарів:

Дописати коментар