пʼятниця, 15 листопада 2013 р.

16 листопада день українського телебачення

День працівників радіо, телебачення та зв'язку України з'явився після підписання президентського указу від 11 листопада 1994 року про встановлення даного свята. Професійний день працівників мас-медіа відзначають 16 листопада.
         Зазвичай саме восени починається новий телевізійний сезон, а також будуються плани на подальшу роботу в інших засобах масової інформації. Можливо, цей факт зіграв свою роль при виборі дати для святкування Дня працівників ЗМІ України. Крім того, зараз цей день відзначають фахівці зв'язку, що забезпечують роботу телефонних мереж і таких важливих на сьогоднішній день мереж Інтернет-зв'язку.
         Сьогодні Україна є країною з чудово розвиненою мережею засобів масової інформації, які займаються висвітленням найактуальніших питань, що стосуються життя України та міжнародного співтовариства.  
         На абонементі для дорослих представлено перегляд літератури  до Дня  працівників радіо, телебачення та зв’язку «Українське  телебачення:  роки, події, звершення».
         В Інтернет – центр  Хмільницької райоанної бібліотеки для дорослих завітав керівник  КП «Хмільницьке радіомовлення» Плис Анатолій Андрійович, якого ми привітали  з святом працівників радіо, телебачення та зв’язку. Користувачі Інтернет – центру прийняли участь у віртуальні подорожі «Зв'язок – 2013: новини галузі».
                         
         Кожен українець, який увімкнув зранку телевізор, заглянув у поштову скриньку, послухав новини по радіо в машині або маршрутці,  нарешті, дістався до жаданого Інтернету — символічно відзначає День працівників, котрі щодня забезпечують йому можливість спілкування в повсякденному житті і простір, для комунікацій у бізнесі. 
 
Вітаємо працівників телебачення, радіо та зв'язку і зичимо добрих новин та натхнення

Немає коментарів:

Дописати коментар